Fredag hela långa dagen

Dessutom kommer Claes äntligen hem också han har varit längtad och väntad!
Jag ska jobba i helgen så det blir inga sovmornar för mig men kan vara skönt att komma iväg lite på morgonen och sedan komma hem och sätta lite fart på resten av familjen vid lunch.

I morse hade jag glömt att ställa klockan, tur att Ronja vaknade tidigt så när väl jag och Emelie vaknade straxt efter 7 hade min stora fröken fixat kaffe till mamma och dukat fram frukost till henne och systeryster.

Har varit och handlat och hittade ett par superfräsiga gardiner till ungarnas rum, dock bara en kappa så nu är jag ute efter svarta/mörkgrå tunna gardiner som längder.

Full fart framåt, bara en vecka kvar sedan är det sova som gäller i 2 veckor :-)

Längtar längtar

Åh nu får det snart bli fredag kväll så världens bästa sambo kommer hem!
Jag har faktiskt den bästa och jag älskar honom himla mycket.
Saknig!

Ägarbyte av apotek

I lördags skulle jag in på apoteket, men det var stängt pga ägarbyte, okiladokila.

I söndags skulle vi dit för att hämta ut medicin, står där, fixar och donar och ska betala...då kommer frågan "Har ni Medmera-kort?" ehhh jaa. Nu låg detta apotek precis brevid coop och bolaget (dom verkar hänga ihop överallt), men inte trodde jag i min vildaste fantasi att man skulle få bonuspoäng på det man handlar där. Hmm undra när vi får bonus när vi går på bolaget, vi är ju oftare där än på apoteket i alla fall!

OS-silver blev det igår, herre min gud vad Kalla och Haag körde, spännande var det och det var nästa gjort från början att Tyskland skulle spurta i slutet så silver är en väldigt bra valör att få.
Läste i tidningen nu på morgonen att alla hockeymatcher framöver kommer att gå mitt i natten, det suger satan då det inte ens finns chans att jag sitter uppe på nätterna och kollar. 

Slö och slapp söndag

Måste dock iväg och handla, Claes åker till London i morgon och passar på att lämna in bilen på verkstad innan han åker till flygplatsen. Får igen den på tisdag nångång men lika bra att handla på sig lite.

Igår var vi på Maxi och handlade, funderade på varför det var så sjukt mycket folk som sprang omkring. Går mot godiset och inser då varför alla var där. Handlade man för 300kr så fick man 1kg godis gratis. Jaja Claes springer och fyller på matkassen och jag slåss med alla andra. Det var en kö som nästan alla höll men så klart ska många tränga sig före och så där. Tur att barnen var hemma så jag slapp slåss med dom i alla fall.

Det har börjat snöa lite mer här hemma nu så det är väl bäst att ge sig iväg innan det kanske blir mer.

Uppe i sin egna lilla värld

Sitter och roar mig med att läsa kändis bloggar och den absolut korkade är Faddes.
Han gjorde ett inlägg om den skolan som hade fått tagit in vakter pga en elev. Såklart om Fadde him self hade fått vara där så hade allt varit så himla annorlunda, han vet nog allt hur man får ordning på ungar. Men om han är så himla bra varför gör han inget då. Nog för att han nog har det svårt att gå runt eftersom han tar de ena konstiga jobbet efter det andra men om han är så himla bra som han påstår varför gör han inte en god gärning och åker runt på skolor och gör nått åt det?
Här kan ni läsa hans genomsmarta inlägg.  

I ett inlägg sedan tidigare så skriver han om hur kassa hans fd tjejer är och givetvis hur bra han är....ehhhh om han missar så totalt med flera brudar så kanske det inte bara beror på dom. Eller det är klart Fadde gör väl inga fel! Botoxad är han också...mmm manligt värre!

Men jag kan såklart inte låta bli att läsa ändå!

Torsdag och snart helg

Veckorna verkligen bara springer förbi i ett rasande tempo. Tycker att det nyss var helg! Fördelarna är många med ett rasande tempo, det betyder bla att det snart är dags att sticka till Åre och froda runt oss en hel vecka med storebror och hans familj, jag tror alla är laddade. Jag pratar sällan med min bror men nu har vi då pratat flera dagar på raken om Åre, mammas tågbiljetter hit upp är bokade och klara. Det ända som fattas nu är skidor till mig men det jobbar vi på, hur jag ska våga åka ner i dom backarna utan att slå ihjäl mig blir intressant. Jag kanske gör som en annan Pärson, landar på rumpan.

Barnen håller förövrigt på att boka in med mormor när dom ska vara där i sommar, dom hade nog önskat att mormor hade 10 veckors semester och att dom fick spendera alla veckor med henne. Jag ska jobba hela långa sommaren, Claes ska väl ha nån/några veckors semester. Om barnen ska till sin pappa vet vi inte riktigt, han har inte sagt nått så all planering handlar om hur vi och mormor vill ha det. Funderar faktiskt på att skicka dom till morbror några dagar i stugan också, det hade dom nog helt klart gillat!

Det ända som är planerat är att vi ska till Stockholm och bo på hotell samma helg som Kronprinsessan gifter sig, det ska bli riktigt mysigt faktiskt hela familjen knas :-)

Nu ska jag sparka igång den här dagen, massa små saker som borde göras.

Längesedan sist...

Men den som väntar på nått gott eller nått..

Här går allt sin lilla gång, Claes är ute och reser mycket nu men vi har nedräkning till v.11 då vi tar med storebror med hans familj och mormor till Åre, vi längtar längtar så himla mycket just nu.

I helgen är vi hemma hela gänget så vi får se vad vi tänker hitta på, rätt så kallt är det ute och herrn i huset är trött, men nått ska jag väl kunna dra ut honom på kan man tycka.

Det känns i luften nu att vi har landat på rätt sida av året igen, även om det är kallt så är det ändå "vår" känsla, fåglarna kvittrar och solen börjar värma. Det börjar märkas på ungarna att dom är trött på vintern nu, vem vill inte hoppa i ett par sandaler och bara kunna gå ut och hoppa hopprep. Tur att februari är en kort månad och sedan går det rätt så fort ändå.

Min gamla kollega som är sjuk är ändå helt ok, har noterat att jag brukar ringa henne på måndagar för att kolla läget. Bor man långt borta så får man allt göra det man kan av situationen.

Ut med hundet och kasta ut ungar var det.

RSS 2.0