Claes på Mantorp

Han har ju inte lite flyt i sitt liv min söta lille sambo. Han blev bjuden ner till Mantorp i lördags för att se STCC, dom hade en utlottning bland dom som var med Tools (eller alla sponsorer hade samma utlottnig) man fick åka med en av förarna i deras bilar. Ni kan ju gissa vem av 28 som vann? Japps Herr Nilsson och givetvis så filmade han det hela också.



Oj jäklar EN ledig dag bara så där....

Från början såg det ut som att jag skulle jobba tisdagen (idag alltså) bara, sen blev det måndagen också, söndag kväll, frågan om fredag och lördag kväll också, tog bara fredagen lilla mamma kommer ju hit i helgen. Innan jag hann från jobbet idag så blev det även torsdag på dan. I morgon ska jag inte jobba under några omständigheter alls kan jag lova, eller jobba och jobba, jag ska städa, försöka få tvätta, borsta hund och viiiiiila!

Nu är Emelie och Claes på tennis, Ronja är på Hobbyn och jag dricker mig en kopp kaffe och ska snart sätta lite fart här hemma. Projektet är att komma i säng så tidigt som det bara går kväll, haha den ände kvällen jag och Claes har utan att nån är borta på kvällarna på 9 dagar.
Det är så klart skönt att jobba också och fördelen med att vara vikarie är att man blir inringd och faktiskt kan säga nej också om man skulle vilja.
På måndag morgon så tidigt så det knappt ens finns sticker Claes till Danmark och är där tills på torsdag, detta betyder att jag ska komma ihåg tennisen nästa tisdag...teflon minne teflon minne.

Sätta fart så man snart får hoppa i säng

Då är det fredag igen...

Veckorna går då så snabbt så.
Jag har betalt en hel massa räkningar (dubbel blää och usch) handlat, och nu suger jag i mig lite kaffe innan mina små hjärtegryn kommer hem från skolan. Ska iväg och jobba ikväll, lusten till det ligger på minus, tur att det blir bra bara man kommer dit.
I morgon ska Claes på STCC jag och brudarna ska bara roa oss kungligt med att shoppa och mysa hela långa dagen.

Jag har sådan lust att göra om här hemma men jag vet inte hur, nya gardiner och lite nytt plock hade varit trevligt men det verkar inte som jag får tummen ur att komma på vad som ska göras. Claes kommer att lysa med sin frånvaro hela oktober så jag får väl göra något drastiskt då i stället, råna hans konto och tok handla nått.

Nää så här blir inga barn gjorda, måste städa toan.

Barnpassning...någon? Snälla?

Claes ringde och sa att jag får följa med ut och äta nästa onsdag och sedan gå på hockey, hade varit superduper kul men vart gör man av de vackra små barnen? Hmm får höra med mamma om dom inte ska åka upp tidigt på onsdagen i stället, oddsen är inte höga på den fronten.

Hahaha våran granne fixar Ronjas cykel

Himla snällt av henne faktiskt, men jobbigt bara att hon är 80 år mer pigg och rask än någon av oss andra. Det var ett jättehål i cykelslangen så hon skulle ta cykeln till Maxi för att köpa en ny sådan.

Hmm och här sitter jag!

Knasig torsdag

Jag hade laddat till 100 för en förmiddag för mig själv, dricka kaffe, snattra i telefon, ut på promenad med hunden och duscha. Kaffe och skicka iväg familjen hann jag med innan rekryteringen ringde och frågade om jag kunde jobba några timmar på förmiddagen också, förutom min kväll.

Nu har jag varit hemma en liten stund, lagat mat, farmat lite och ska ta och göra mig klar för kvällens jobb. Åkte på att köra helgen också lördag 7-21 och söndag 8-14. Jaja planerna vi hade kan vi göra en annan gång, eller som Claes sa "va bra då slipper vi röja i förrådet"

Nu jalla jalla på mig

5.30

Och det är mörkt ute...hmm det var ingen rolig upptäckt.

Nu ska jag ta och börja väcka resten av familjen, om en timme ska vi sitta i bilen på väg till jobbet

Svenska Hollywood fruar

Hmm tänkte att jag skulle bli det, måste bara ändra lite karriär inriktning på min kära sambo så vi kommer dit och helt plötsligt blir rika som troll!
Nu väntar jag på att ovan nämnda man ska masa sig hem från tennisen så vi får sova kudde innan jag ska upp tidigt i morgonbitti.

Vänta vänta vänta till sova sova sova

Ojoj vilken skräll!

Fritids ringde, åhhh när ska dom fatta att lämnar man ett schema så gäller det fram tills jag hör av mig om att annat gäller!

Missnöje i ett förhållande

Har en i min närhet som just nu är otroligt missnöjd i sitt förhållande till sin man, jag försöker stötta henne och lyssnar på det hon säger, komma med goda råd osv.

Jag började så klart att fundera på detta hur gör man om saker har gått så långt att man verkligen bara vill skita i allt. Jag anser att man går till en familjerådgivare innan allt har gått för långt där man kan berätta båda två från sin syn av saken vad som är fel eller snarare berätta hur man vill ha det,
Alla kommer i sina svackor förr eller senare men att bara ha en svacka till att verkligen fundera på om detta är nån man verkligen vill fortsätta med är rätt så lång sträcka.
Hur gör man då för att det ska vara "Vi för alltid"? Inte lätt att veta och det krävs nog en j*vla massa arbete för att verkligen få det hela att funka om det har gått så långt att ordet "skillsmässa" finns där bak i huvudet och gror.

Förutom denna vän så har jag en annan vän som haft det lika svårt hon i sitt förhållande, det gör ont att stå på sidan om och se de man gillar inte må bra. Fast det som gör mig mest förbannad i hela soppan är att dom inte vill ta makten över det hela, det ibland känns som att dom på nått vänster ändå gillar situationen, för ogillar man den så vill man göra nått åt det hela.

Jag har tur som har en helt galet bra kille, visst han kan driva mig till vansinne och jag kan bli så irriterad på honom så jag får klåda på hela kroppen, två sekunder senare så värms hela mitt hjärta av hur mycket jag älskar den idioten. Vi har varit tillsammans i 2½år inte lång tid men inte kort tid heller, det är först nu som verkligen vi hittar våra platser i förhållandet och vi faktiskt har överseende med varandras egenheter. Jag kan inte vara arg på honom särskilt länge och även om jag blir galet irriterad så går det snabbt över.
Jag tycker fortfarande att det är skitjobbigt när han åker iväg på sina resor, kan tycka det ska bli skönt innan han åker men fan så fort han är iväg så ligger saknade som en sten i magen som inte försvinner förens han har kommit hem igen.

Man kan aldrig säga att man alltid ska vara tillsammans och älska varandra, men jag ska fan göra allt jag kan för HAN är det bästa som har hänt mig.

Lite mer jobb

Att jobba timmar när folk är sjuka eller lediga är inte det lättaste alla gånger, man vet aldrig riktigt när det är dags att hoppa in.
Lämnade mitt namn och nummer till rekryteringen i fredags och fick sms idag, två dagar ska jag jobba den här veckan. Det snyggaste i det hela är att i morgon får jag gå upp AP tidigt, Emelie ska ta kort i skolan och dom måste masa sig härifrån 6.30 då jag måste sticka till jobbet.
Skönt att få jobba lite så det blir lite klirr i kassan i november också.

Nu ska jag försöka få tummen ur och fortsätta i tjejernas rum, ska snart till och börja tvätta.

Kör diskmaskinen för tredje gången idag, inte för att jag har mycket disk utan att det är nått strul med den som gör att det blir massa diskmedel kvar i själva maskinen. Hoppas den inte håller på att gå sönda...vill INTE börja diska för hand igen.

En riktig blä dag...

Jag har inte varit på humör alls, mycket som snurrar i skallen inga allvarliga saker som tur är men ändå. Vissa dagar bara är så.

Söndag...

Och denna veckan börjar ta sitt slut, varit en helt ok vecka får jag nog lov att säga.
Nästa helg åker barnen till sin pappa, det var längesedan dom var där...kanske tur att farmor ringde och sa att dom var där och hon ville träffa små skitarna. Jag och Claes ska roa oss med att gå på bio och se "Frickan som lekte med elden", ska bli redigt kul.

Nu håller jag på att baka nån kaka av nått slag, ska steka plättar till Ronjas utflykt i morgon, Claes sover och ungarna tar på sig för att gå ut. Vilken söndag och klockan är inte ens 10!

Lördag hela dagen

Vaknade av strålande solsken men nu har det molnat på sig, vet inte riktigt vad som händer idag funderar på att göra redigt i ordning i tjejernas rum och få på lite lappar om vad som finns i små lådorna dom har i bokhyllan så dom vet vart allt ska läggas.  det är grejer ta mig fasiken överallt i deras rum så det vore kanske en idé att göra i ordning en gång för alla.
Borde kanske göra i ordning i förrådet också så vi får er lite mer grejer som ska dit, men det är som att det har åkt en tornado genom hela skiten...känner jag mig själv rätt så är det inget jag orkar med, men skrivs upp på måste listan innan det blir vinter.

Nu ska jag hälla i mig resten av kaffet, fundera på vad vi ska äta till middag och sedan hämta tvätt

Inga född 1929

Japps det är visst jag! Usch vilket strul med telefon nummret och vem som har registrerat fel. Har pratat med skatteverket och dom har bara hand om adressen, ringde Telia ifall nått hade blivit knas där men dom hade skickat allt till Eniro, ringer Eniro och får vänta 10 minuter i telefonkö...bara för att bli bortkopplad *morr*
Men när jag gjorde om det igen kom jag fram till en toppen tjej som förstod mitt lilla problem, jag lät ju inte alls som att jag skulle vara född 1929, enl henne så har dom fått uppgifter från Glocalnet om mitt telefon nummer. Min gissning är att tanten har dött och Glocalnet inte vet om det, vi flyttade upp för snart ett år sedan så då ska det i så fall tanten varit död ett tag innan dom ger numret till någon annan.

Nu har det löst sig i alla fall och jag har pratat med skolan så vi får hoppas det kommer en ny klasslista så dom slipper ringa till Eskilstuna och fråga efter Emelie :-)

Oj då lilltjejen bor visst kvar i E-tuna...

Eller i alla fall så är hennes telefon vårat gamla som vi hade där nere. När hon började skolan så hade vi info möte och skulle kolla igenom så alla uppgifter stämde, då ändrade vi numret. Nånstans i nått register finns fel nummer till oss. Får ta och ringa skattemyndigheten idag, om man söker på mitt namn på Eniro så finns jag inte, söker man på numret så har jag bytt namn till Inga.
Nått ska man ju ha att göra även en torsdag så det är väl bara att börja rota!

Det är ett otroligt störande fel på barnkanalen dessutom, ljudet hackar och det började igår.

min High tech kille

Typ 50 år efter alla andra..grattis grattis och välkommen till Facebook darling :-)

Åh glada nyheter...

Som jag i och för sig inte kan dela med mig av ännu (inget är spikat) men helt plötsligt verkar inte vintern så himla tråkig längre!

Där kom lillbruden hem...

från skolan, hon var seg i morse och har haft lite hosta. Hon fick prova men orkade inte.
Schysst kommentar från ena fröken "Det är bra om hon inte är här när hon är sjuk" Nähä det var fan en nyhet! *mutter*

Julen är hääääär....

Eller ja i alla fall inom en väldigt snar framtid, då uppstår samma "problem" återigen, vart/vad ska vi göra. Tjejerna ska vara hos deras pappa denna julen och sambon vill dra till sin syster. Ända fram tills i år har jag aldrig behövt ha några rediga problem med detta då jag alltid har jobbat när ungarna inte är hemma. Nu får vi se vart vi tar vägen. Värsta med hela grejen är att vi pratar om EN dag på heeela året som är så hårt ångestframkallande, kan inte folk börja tjata om att man ska vara tillsammans men nähä då.
En dag i vårat liv bara och det brukar bli himla bra hur som haver.

Nu är det söndag och vi lurar på vad vi ska hitta på, kanske badhuset kanske städning, eller så blir det ingenting av någonting!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen

Torsdag och sista dagen på jobbet

Dessa 12 veckor av arbete har bara sprungit iväg i en grym hastighet, idag var sista dagen och det känns både ock måste jag säga. Ska givetvis ringa och tjata på chefen i morgon om att jag vill jobba mer vi får se hur det blir, brukar ordna sig riktigt bra.
Det är intressant att komma från ett hemvårdsområde i en annan stad och ett annat landsting till detta, haha min gamla chef måste ha tryckt in en massa saker i hjärnan sånt som stör mig nu. Tex det finns inga arbetskläder, nu skulle dom få två t.shirtar men det är allt. Deras arbetsplatsträffar består av 1 timme i månaden. Ingen tror mig när jag berättar hur vi hade det där nere, med riktiga apt möten, morgonmöten, team möten, friskvårdstimmar, utbildningar, spa kvällar mm mm. Kan erkänna att ibland saknar jag det hela, i synnerhet när jag pratade med Tant Malin som har kommit tillbaka till jobbet och gick förbi mitt gamla hem....usch sakna en gammal tant så där!

Nu har verkligen skolorna satt fart, är det inte ändringar om när dom tar kort så är det "Glöm inte fika", "Vi ska på friluftsdag...frivilliga föräldrar som vill med?". Vi får inte heller glömma fritids, det där har blivit en historia för sig själv. Dom har inte särskild stor koll på nått fast jag lämnade in schema för hela sommaren, för tredje gången den här veckan så har jag pratat med dom i telefon. Dom gör så gott dom kan men det är ändå bra jobbigt när det känns som att det inte finns nån koll alls.

Idag började föresten tjejerna på Hiphop, det är ett samarbete med fritidsgården och NGTO (eller va f*n det heter), gratis och ungarna kan älga dit själva. Nästa vecka står teater, cirkus och små pyssel på schemat. Det blir nog riktigt bra.

Nu ska jag dra min kära sambo i det lilla hår han har kvar till sängen hahaha


RSS 2.0