Idag kommer Mormor!

Strålande sol är det också, sånt gillar vi starkt här i våra norrlänska skogar. Jag ska hämta morsan och Valdemar på tågtationen, alla som har sett våran bil vet att det är en stoooor bil med massa utrymme så vi ska se om vi får plats :-)

Vi körde Claes till jobbet i morse, ungarna undrade ju så klart varför...hmm kan inte riktigt berätta att det är för att jag ska hämta mormor, så dom tror att jag ska storhandla. Ronja ville absolut att jag skulle åka runt och leta efter jordgubbar till henne, får se hur vi löser det!

Nu ska jag dra igång dammsugaren så hundarna kan dra in massa ny skit i eftermiddag.

Måste säga grattis till Synne också, efter 2 pojkar fick hon en dotter i helgen. GRATTIS!

Lång uppdatering

Han kom hem till slut! Och vi har haft en sån otrolig toppen helg så det finns inte egentligen, bara mys och skojigheter.


Några bilder från hans Kina resa

Han önskar i alla fall         Det regna en del, tur att han fick sitta under tak direkt vid start rakan

                                    

Haha illa när staten Kina köper Volvo att ha som polisbilar
                                                    
Han vågade sig på att köra bil också, annars är det privat chaffis som gäller
                        


Stor mys när husse kommer hem


Massa presenter kom han hem med också, det som blev den stora hiten är DS spelet, vi slåss om att få spela
 (jag fick min vanliga gratis rakhyvel =)

I lördags på dagen cyklade vi iväg på picknick, mys mys



Grillmästarna!



Nu är det måndag igen och allt övergår till det normala, nästan i alla fall. På onsdag kommer mormor men det vet inte barnen om *fniss* Kort vecka är det också...underbart!


"Familjens projektledare säger upp sig"

Nu har jag slösat 60kr på en bok jag länge pratat om och velat ha, om jag känner mig själv rätt så kommer jag att ha läst ut den innan Claes kommer hem och sedan tjata om denna bok till nån som inte läst den och därmed inte förstår vad jag menar. Har bara läst ett par sidor ännu men känner redan att jag har hittat "rätt" :-)

Det jag egentligen skulle ha skrivit om nu är faktiskt min otroliga kärlek till min sambo!
Givetvis idag (för mig va det eftermiddag, för hans del natti natti sent) så började vi prata om oss, hur vi båda gör vissa saker fast man menar tvärtom. Ex han lägger sig och kollar på tv, fast han hellre vill vara med mig...jag stänger dörren till sovrummet för jag tror han vill ha det lugnt och skönt. Varför pratar man inte om det redan innan detta händer, en enkel sak som ger två helt olika syn på det hela. Han vill ju bara att vi ska ligga och kramas en stund.

Det absolut sista jag vill är ju att det ska bli " en snurra på tråden" och framför allt bara pga nått kommunikations problem. Det är lite typiskt att i stället för att säga "Nu vill jag ha en kram" så muttrar man om att han aldrig ger mig en. Men nu ska det bli ändring, och ett superbra förhållande ska bli ännu bättre!

AngelicaClaes

Kan bara vara Borlängebor...

Som leker med maten :-)


Tillökning...

I stallet där mormors häst står, helt underbart gulligt litet tjej föl.
 Mamma och bäbis!
Mormors Leonora
Emelie och Leonora 


 Ronja och hennes kompis kastar boll med Busan:-)




Premiär cykling

Efter mycket om och men så fick jag ut alla cyklar i dag, längst inne i vårat stackars förråd stod dom så klart vart annars. Så nu har vi allt lyckats cykla här uppe i norr också :-)

Saknig :-(

Idag åkte Claes till Kina och kommer hem nästa torsdag. Första gången under våra 2+år är det första gången som det är riktigt j*vla motigt att han åker, det kan nog bero på att vi har haft flera dagar av ledighet, barnledighet och bara slappighet. I maj så blir det en del Kina också men sen så jäklar hoppas vi på lite bättre tider.

I morgon så kommer i alla fall min älskade prinsessor hem, inte en dag för tidigt. Vi ska ha flera dagar av bara brutalmys och förhoppningsvis så ska vi lyckas få fram cyklarna så vi kan ut och visa vem som bestämmer på cykelvägarna :-)

Bjuder på lite bilder som underhållning i alla fall :-)


Jobb intervju

Har ringt runt ta mig fan överallt för att höra om dom behöver ett stycke Angelica som kan hoppa in på timmar, alltid samma svar...nääää vi har och dessutom är det anställningsstopp, men va fan jobbar man inom vården så måste det ändå finnas personal hur man än vrider och vänder på det.
Fick tag på en donna i alla fall som ville ringa min referens (tack pälsan) och nu ringde hon upp, ska dit på torsdag :-)
är riktigt sugen på att börja jobba nu, svåra är att få lite koll på hur man gör med fritids och allt sånt då dom har så himla konstiga tider här i den här stan.

Men det tar sig i alla fall :-)

Påsken tog slut även i år

Vilken helg det har varit!

Torsdagen började med att Claes lurade Ronja, vi hade bestämt att han skulle vara med henne i skolan hela dagen men det visste hon inget om! Så han var med henne till badhuset, hade matte rast och lunch. Ronja tyckte det var riktigt roligt. Efter dom kom hem så stack jag och brudarna iväg till Östersund, tjejerna var glada och det gick super att lämna dom. Så bra har det inte gått på flera år tror jag nästan, dom skulle ha en mysvecka med pappsen :-)

Fredagen var vi bortbjudna till Mats (Claes kollega)och hans fru Irene, vi åkte buss dit och Busan var med nära att Busan inte fick följa med igen hem, det var kärlek från första stund, dock tyckte den 1åriga Hanna att hon var för läskig.
Vi grillade och hade en helt supermysig kväll, och vi hoppas på fler gånger.

Lördagen var svinkall medans alla andra bubblade om hur himla varmt och trevligt dom hade. Vi var ute på en långis mitt på dagen, svärfar ringde och berättade att dom hade +18 vi hade +3 och gick i vinterkläder *morr*

Söndagen och idag bjöd på härligt väder så det tog sig till slut ändå :-)

Nu väntar jag på att Claes ska komma hem från tennisen, han åker iväg till Kina på onsdag och är borta en vecka :-( 

Grattis Lillebror på 30års dagen!







Mys Söndag!

Idag har varit en sådan riktig mysdag.
Jag och ungarna pusslade och spelade spel på förmiddagen.
Eftermiddagen drog vi iväg till tennishallen och spelade och bastade. Mys mys mys.

Till min käre sambos förtret så regnade F1 in idag, men han hann hojta ett på varv ändå.
Nu ska vi ska kolla "Varuhuset" och sen är det sängen som gäller.

Sjuk storsessa och väntan på Claes

Igår var det föräldramöte på skolan, min supersnälla granne Lena passade barnen. Vid 15 sa Ronja att hon hade ont i huvudet, det kan hon göra i mellanåt och det går fortöver (oftast när vi åker bil) hur som haver, dumpade dom hos Lena kl 17 och Ronja lägger sig direkt i hennes soffa medans Emelie och Bina börjar leka.

När jag kommer för att hämta upp dom straxt efter 19 så ligger Ronja nerbäddad i Lenas säng och är inte bra alls, 5 minuter senare så sover hon. Väcker henne och vi går hem.


Hon vaknar vid 22 med huvudvärk, ringer sjukvårdsrådgivningen och efter 15 minuters väntan svarar dom. Jag skulle ge henne Ipren mot huvudvärken och febern. Då har jag även hunnit förvarna Lena och Claes ringde från New York så han fick veta också.

Natten har väl gått rätt ok ändå, jag har sovit på soffan och Ronja har varit vaken till och från hela natten. Nu ligger hon på soffan och väntar på lite mer Ipren.


Nu kommer snart Claes taxi :-)

Kommer väl lägga upp 1 miljon Usa bilder här sedan!


RSS 2.0