Äntligen lite ledigt

Ja hua vilken vecka det har varit!
Åkte tåg med ungarna till Östersund torsdagen innan midsommar, sen har jag jobbat jobbat och hmm jobbat. Det är riktigt kul ändå och timmarna bara susar förbi, men jag är otroligt trött på kvällarna...tidiga kvällar och mornar just nu.
Pratade med en annan vikarie på jobbet häromdagen, Gunilla heter hon är väl närmare 60år, efter en massa snatter så visade det sig att vi båda har bott i Rättvik Gunilla ägde kiosken på Knektplatsen fram till 95 men jag har tyvärr inget minne av henne, men kul var det att prata om gamla goda Rättvik :-)

Vaknade i morse och kollade Aftonbladet.se som varje morgon och fick då den tråkiga nyheten att Michael Jackson, dog i natt. Här för 1½ vecka sedan fick jag "Heal the world" på hjärnan, efter mycket letande hittade jag skivan och har sedan dess poppat den låten minst en gång om dagen i bilen. Ska tilläggas att jag har inte haft något behov av att lyssna på honom på flera flera år, i princip inte sedan jag såg honom i Stockholm sommaren 1992.

nu har jag två dagar av sovmornar att se fram i mot, nästa vecka är det Gatufesten och jag jobbar men vi ska nog kunna klämma in nått där ändå :-)

Trevlig Midsommar!

Spenderat ett par timmar på jobbet, när jag kom hem kom Claes chef förbi och undra om vi ska komma ner och äta, aj aj kapten!
Träffade på två älgar när jag åkte omkring på jobbet idag, här är ena bilden :-)

Regnig söndag

Igår sov Emelie över hos grannen och det gick superbra, hon ville stanna kvar. Idag så har himlen öppnat sig och det bara regnar och regnat så ungarna har varit här och hos grannen mest hela dagen. Jag har tvättat och letat regnkläder till ungarna, hittade inget trots att jag var iväg och skulle köpa nya, får fortsätta mitt letande i morgon och hoppas vid gudarna att fröknar och dyligt inte blir galet arg på mig.

I morgon blir det nya tag med jobbet, ska jobba kväll måndag-onsdag, ledig torsdag och sen kör jag hela helgen. Blir goa pengar i juli i alla fall.

Nu ska jag försöka få ordning på tvätten så den kommer in, innan den ska packas ner igen då ungarna sticker på torsdag och är borta 3 veckor.

Sjukan kan ju vara kul..eller inte

Jobbade kväll i onsdags, tog 1.20 minuter att ta sig dit med bussen när bilresan tar 10 minuter. Kommer dit och det är bara jag där, blir insläppt och sedan var det bara en oändlig väntan tills att något hände kl 16. Allt flöt på bra fram tills jag hade ätit, då fick jag grymme ont i magen men trodde att det skulle gå över. När vi hade vårat sista besök vid 20 så bara det brände som eld i magen, jag fick gå ut. Claes och barnen hämtade mig och jag hem och gick på toa och trodde det skulle lätta men allt blev bara värre.
Min snälla granne Lena körde in mig till akuten vid 22 och där blev jag kvar. Jag har sovit sovit sovit och fått dropp och antibiotika.
Idag fick jag komma hem och ska få en återbesökstid om en månad ungefär. Det är tarmfickor som spökar och dom är stora så vi får se hur det går.

Här hemma har det gått toppen för Claes och barnen, han har fixat skolavslutningar och en massa saker. Mina favoritisar :-)

Shit majbritt...

Ringer sambon för att berätta att jag anmält Ronja till sommarcamp nästa vecka, då berättar han att han står på flygplatsen och kommer hem  i morgonbitti...varför har inte Inga tagit in tvätten, städat och donat? Jalla jalla på mig!

Grattis ELS!

Fy fan du är så himla bra som vågade ta steget och vågar ta nya chanser.....grattis grattis från oss!

Kära nån då

Det var inte igår jag bloggade direkt, det är mycket nu i mitt stackars lilla huvud.

Har fått schema nu från jobbet, man lär ju veta att man lever i alla fall. Kör tokhårt första veckan, ledig 1 dag av 8 jobbar hela midsommar, som det verkar nu så åker ungarna till Ronnie redan då och är sedan borta i tre veckor, dom ska vara en vecka hos pappa, en hos farmor och en med mormor. Skönt att dom ska vara iväg då jag ska jobba så oerhört mycket. En ljusglimt i mörkret är tre dagars ledighet v.31, då vi precis fått lön...då ska jag lura iväg min goda herre på nått skoj :-)

Claes fick akut åka till Usa i onsdags, han skulle egentligen åka den 12.e men detta passade egentligen betydligt bättre.

Idag hände det grejer, jag drog med mig brudarna till badhuset och dra mig baklänges visst fasiken lärde sig Ronja att simma :-) Vi var på utvecklingsamtal i veckan och då berättade fröken att Ronja är himla osäker i vattnet och har mest gråtit, jag blir i och för sig skit irriterad att hon inte pratade med mig, jag hade kunnat åka med och hjälp sessan när det är jobbigt. Hur som haver idag var hon också osäker först men det släppte hon till och med simmade under vattnet *stolt* Får se i höst hur det blir blir jag kanske åker med några gånger för att ge henne det lilla extra stödet min sessa behöver.

Nu ska jag ner och se om det är ledigt i tvättstugan, kan vara bra med rena kläder :-)

RSS 2.0