Långt mellan gångerna...

Detta trots att jag har massor att skriva om egentligen.
Lillfis har hunnit fylla 7, herregud hon är då verkligen stora damen nu för tiden. Känns ändå som igår hon var en liten tulta som gick omkring. Kärlek kärlek!
Busan har blivit opererad, hennes utväxt under örat blev bara större och större och luktade äckel. 11 maj åkte vi med henne till tant doktor, tog bara ett par timmar, ett stygn vad allt det blev, en trut och lite fånig ett par dagar.

Jag har jobbat en del också, förvånad över hur bra det faktiskt gick trots allt med att jobba måndag-fredag, tidiga mornar och sittandes still hela dagarna. Sjukt trött i ryggen blev jag i och för sig men det är väl ovanan.

Nästan den bästa nyheten av de alla, i alla fall för Ronja....hennes älskade telefon har kommit till rätta, den låg i mercan som vi inte använt sedan i oktober, i baksättet tyckte den var ett bra ställe att gömma sig på. Claes hade dessutom med sig ett par mp3 hörlurar och handsfree, skapligt nöjd kan jag lova. Har gått omkring och lyssnat på musik. Det har varit riktig kass musik på telefonen så nu sitter jag vid Claes dator och blåtandar över.
Claes har varit i GBG under helgen, varit på Liseberg och Monster Jam med sander. Riktig grabb helg med andra ord. Dock har svärmor fått problem med ena ögat och legat på sjukhus, tur att Claes var där och kunde hälsa på henne.

Hemligheten med ett långt äktenskap...

Är visst dammsugningen och barnen, alltså att mannen gör mer hushållsysslor...kanske borde låta Claes läsa Mohahahha

Tvättmaskin är ett måste nu

Vi hade med oss våran tvättmaskin och torktumlare när vi flyttade hit upp. Insåg så fort skiten stod i badrummet att dom har tagit bort kopplingen för tvättmaskinen och satt in vanligt eluttag, vi fick alltså sälja våra grejer.
Nu när jag ska jobba 7-15.30 hela sommaren så inser jag att detta är helt omöjligt att fixa tvätten i tvättstugan. Alla tvättider är uppbokade, det kan ev finnas på kvällen men vem orkar tvätta 18-22 och sedan stiga upp 5.15, inte jag i alla fall.

Dags att ta itu med detta helt klart!


Bara djur

Igår var ingen riktigt bra dag.
Mormors häst Leonora fick ta på sig vingarna och bli en hästängel :-( Hon hade fått fång igen och skulle inte fixa det hela utan sjukt massa smärta. Barnen blev såklart ledsna och tyckte det var jobbigt, det är ju liksom våran Leonora (fast jag var livrädd för henne).Busan har varit till tant Doktorn igen, blir operation tisdag nästa vecka. Det är äckel utväxten hon har vid örat som ska bort, den har vuxit och geggar satan. Sötegrisan!


Konungensfödelsedag...

Eller som vi säger här hemma, en fredag innan en röd dag.

Vi kom äntligen iväg och fick hämtat Ronjas "nya" cykel, inte en dag för tidigt att hon fick en större cykel. Hon blev så glad och är nog mindre impad över att det regnar idag så det blir nog inte så mycket cykling heller.
Majbrasa var vi på så klart också, men det var sviiiinkallt och brasan tog sig inte alls. Efter 1 timme och den vart halvdan stack vi hem och hoppade i säng i stället. Sova är alltid skönt!

Som sagt så regnar det idag, så det får väl bli inomhusaktiviteter. Ska försöka få med Ronja så vi kan åka och handla present ill Emelie, om nått är öppet en sån här dag vill säga.

Nu är det dags att ta itu med dagen, frukost ska göras och lite plock som alltid.

Trevlig 1.a maj!

RSS 2.0