Snön den bara faller ner...

Nu har det väl konstant snöat i mer än 12 timmar, visst mysigt, men det var rätt så skönt igår kväll när man bara tog på sig skorna och stack till grannen. Nu är det blött i hallen och Busan får snö mellan tårna, blöta täckbyxor och allt vad man nu kan hitta på för skoj som är blött.
Vi har bara en sån där liten skyffel som man har i bilen, måste komma ihåg att köpa en riktig. Vem orka skyffla bort snö när man står dubbelvikt. 2½ dm snö över bilen och runtom så klart också. Blärk! Men fint är det!

Blev skapligt aggro på barnens pappa igår också, fel att tänka lite ibland också. Jaja en dag i sänder.

8 timmar kvar tills min knaseprins kommer hem...det gillar vi!

Det verkar som det är oväder runt om i landet

Här är det bara kallt, så där isande kallt det kan bli fast det inte är så många minus ute. Det sägs att det ska komma snö ikväll och i morgon så vi får väl se. Ungarna längtar efter snön nu...medans jag faktiskt skulle kunna klara mig ett tag till, vill hellre ha sådant här väder när vi flyttar.

Vi väntar på att mammas hund Nova ska bestämma sig för att valpa, vi vill liksom veta om det blir någon Doris eller inte. Väntar på besked om hur det blir till jul också, som det verkar nu har vi ingenstans att sova så tja allt måste bero på lite, och jag får som vanligt vänta på besked jag som gillar att ha koll på läget. Nu är det ingen större fara på taket då vi kan vara hemma också men det ska bokas tågbiljetter i så fall till ungarna och lite så där.  Tiden bara rusar på, två helger kvar till 1.a advent och sedan går flytten, ska bli dunder mysigt att hänga upp julgardinerna i nya köksfönstret.


Vi packar och parerar mellan grejerna här hemma

Herregud va det är jobbigt att packa! Men jag har i alla fall fått det lite organiserat så vi får se. Det står saker överallt och det är svårt att veta vart man ska börja. Snart är i alla fall alla ställen som behövs rensas klara så då är det bara tokpackningen kvar. 3 helger kvar i den här lägenheten, varav två som jag jobbar och den sista kommer mormor, full fräs.
Annars händer inte så mycket faktiskt, dåligt med jobb så det ska jag ta itu med, vänner som fått jobbiga besked ang sina barn som vi stöter och blöter i det oändliga.

Nu börjar F1.en så nu får jag glo lite på tv.

Nu börjar det dra ihop sig

I morgon kommer det 30 kartonger levererade till dörren...tack för det Micke. Onsdag ska någon kolla på våran lägenhet (jag, barn och hund rymmer hemifrån då). 4 helger kvar innan flyttlasset går, vi måste måla om ungarnas rum och göra lite små fix, packa givetvis och det ska slängas och sorteras. Flytt av telefon, el och hemförsäkring, göras adressändringar osv. Kanske borde börja kolla på julklappar, och köpa taklampor. Planera och leta gardiner. Helgen som kommer nu ska spenderas i klädkammaren och gå igenom en massa backar med bilar, gäller att ha koll på Claes grejer först då han inte kommer vara hemma så mcket. Jobba måste jag göra också, ringa rekryteringen och tjata lite på dom.
Jaja november lär inte gå långsamt fram i alla fall.


RSS 2.0