Ett inlägg jag länge ruvat på

Har fortfarande inte fått det riktigt klart i mitt huvud men nu kan jag inte ruva på det längre.
Vänskap ska det handla om nu.

Man har olika vänner för olika saker, vissa kommer man riktigt nära andra garvar man bara med, man har vänner på jobbet, sin käraste, och dom här goa vännerna man ringer till när allt bara är skit. Man har olika vänner i olika skeden i sitt liv, en del är där bara en kort sekund och andra där för att stanna på ett eller annat sätt. De bästa och behagligaste vännerna är inte så mycket att språka om...dom finns där alltid.
Därimot dessa konstiga vänner man träffar under årens lopp. Vänner som alltid döljer en massa saker för en, även för de som dom umgås med, de vänner som visar en sida utåt, som aldrig vågar släppa in någon, som egentligen mest är vän för sin egna skull. Ni vet dom vännerna som även försvinner fort som f*n så fort dom träffar någon? Vänner som bara har tid så fort dom själva vinner något på det hela. Dom vänner som man får sålla lite i vad dom säger, för det dom säger är inte hela sanningen och dom utelämnar massor av information som faktiskt behövs för att skapa en hel bild.

Jag har sånna vänner, energitjuvar kallas dom. Man hoppas att en vacker dag så biter det i deras rumpa också, man måste ge och man måste ta.


För 2 år sedan idag...

Så var det dagen innan den stora flytten. Usch den 24 oktober 2008 innebar även ett besök hos tingsrätten för boendet av barnens boende, och en hel massa klumpar i magen för att träffa barnens fröknar för sista gången. Det var en omvälvande dag, men den gav ett nytt liv här uppe för våran lilla familj. Allt har blivit så himla bra, bättre än vad vi faktiskt trodde.

Idag är jag lite trött i mössan efter nattens arbetande, det gick över förväntan att åka runt och vi hade himla skojigt trots att det var mycket larm och mycket åkande fram och tillbaka. Sov 5 timmar idag så snart är det dags att hoppa på tut. I morgon hoppas vi på vinst för Alonso i F1.en och fint väder, då ska vi dra iväg med bilen och leka turister.

Kallt satan

Nu på morgonen är det närmare -10 ute, brrr är allt jag har att säga i den frågan.  Frost överallt, men ingen snö.

Ja vad säger man egentligen

Skulle vara duktig och blogga i sommras men så klart så orkade jag inte, det finns inte så mycket att säga heller när man jobbar hela veckorna, ungarna är utarrenderade och allt bara lunkade på.

Nu har vi i alla fall sett till att vi har massor att göra. Såg en lägenhet som var ledig, tjatade lite och på 3 dagar så var allt klart, flyttar 1 december. Det är en stor 4.a på 105 kvadrat, två plan och det ända som är dumt är att två av sovrummen ligger nere. Sedan såklart kommer jag att sakna våran utsikt, helt galet mysigt att sitta på balkongen en morgon och se soluppgången över Alnön, eller när jag sitter i köket på morgonen och ser hur solen spricker upp...vackert! Men i stället får vi gräsmatta på 3 av 4 sidor av huset, ungarna får var sitt rum, två toaletter.
Gissa föresten vem av oss fyra i den här familjen som kommer att vara bort rest största delen av november? Ledig när vi flyttar får han allt vara så snäll att vara.
I januari kan vi dessutom kanske bli med bäbis valp, mammas tik Nova väntar tillökning. Skönt under första perioden när valpen ska bli rumsren att bara kunna släppa ut i stället för att försöka få ner för trappen och så där.

Första gången jag ska jobba natt i morgon natt sedan sommaren 97 tror jag så det är väl dags att hoppa i säng och försöka komma i form.

RSS 2.0