Uppdrag gransking om Linnea

Kära värld! Såg igår Uppdrag granskning om Linnea som blev våldtagen i en skola utanför Ö-vik och hur hela skolan och för den delen hela samhället gick i mot henne.
När dom pratade med rektorn och i frågasatte varför dom inte hade upptäckt att hela internetvärlden rasade mot Linnea så visste hon inget. Men hallå! Det är 2010 och om ingen av lärare på hela skolan har nån koll alls så är det dags att skicka dom på kurs. Vad är det för vuxna som bara hackar på Linnea hela tiden och ställer sig helt frågande till hur det är möjligt att hon ens skulle kunna ha blivit våldtagen.
För att inte tala om idioten till präst! När reporten berättar att Oskar på kvällen efter skolavslutningen våldtagit en flicka till och det ända prästen säger är "Stackars pojk..." Gah ibland blir man bara galen på hur saker och ting kan få vara.

Landat efter en härlig vecka i Åre

Vi kom i och för sig hem i söndags men det har varit fullt upp hela tiden, jag har jobbat och varit helt sjukt trött.

Veckan i Åre var precis som förra året helt underbart! Trots att alla var sjuka någon av dagarna så var ändå alla på strålande humör. Tjejerna var som väntat hel laddade på att dra ut i backarna och i år åkte dom mer Claes och Morbror Ronnie upp till Åreskutan och åkte. Jag åkte lite också men det var inte riktigt min grej får jag väl erkänna, men det är bara skönt att komma iväg.

Hela den här veckan har enbart bestått i att arbeta, ledig idag men i morgon så är det 7-21 som gäller. Fick sticka iväg och köpa en väckarklocka idag, det ska hållas på att ändras i tiden i natt och jag vill inte strula till det för morgondagen.

Claes är hemma en vecka till innan det börjas resa igen, det har varit himla skönt att få ha honom hemma det har jag inte varit bortskämd med direkt på sistonde.

Storstädningsöndag!

Nu håller Claes på inne i vårat sovrum och ungarna har jag tvingat ner i hallen så dom kan röja där. Jag måste vänta på att dom ska bli klara så jag kan sätta fart på dammsugaren även i dessa skrymslen, medans så sitter jag här och slappar en stund.
Hur mycket damm kan det egentligen finnas i ett hem? Attcho!
Varför blir det alltid så förbannat skitigt på skåpsluckor?
Varför varför måste Claes ha massa bilar som samlar damm på sig och under sig?

Men nu tar det sig, till och med vid Busans matplats är det rent och fint och luktar såpa.

Nu ska jag jalla på dom andra lite så vi blir klara, kan ta bilen och dra till affären så vi får någon middag idag.

I morgon sticker Claes till Köpenhamn ett par dagar, vi andra ska slöa och slappa (fattar ni nu varför det blev städ idag? Gäller att sätta fart på ALLA I familjen)

Om exakt 7 dagar så befinner vi oss i Åre och bara gillar läget.

RSS 2.0