Ännu ett läsår till ända

Det blev en halvstressig dag igår, eller ja det började redan i torsdags då ungarna skulle bli fina i håret så jag höll på till 22 att sätta folie i håret på dom. Upp tidigt igår och ta ut dessa, fixa det sista med kläderna, äta frukost och kasta sig iväg till skolavslutning del 1. Det var Emelie som var först ut, solsken och fin sång. Tänk så fina ungar kan vara, glass på skolgården och kram kram på fröknarna.

Hem vid 10 tiden, göra klart tårtan, vänta på Claes som var på jobbet och skulle köpa jordgubbar med sig hem, blåsa ballonger och givetvis försöka få igång min internet på min laptop, fixa en till present till fröken Ingela, och sedan var det bara att dra iväg igen.

Vi var såklart för tidiga. Ungarna skulle mötas utanför kyrkan och vi skyndade oss in så fort 9.orna var klara så vi fick någonstans att sitta...vi snackar lilla kyrkan här faktiskt! Superfin skolavslutning, massa sång, roliga tal från både präst och rektor. Det ända som störde mig var att folk inte fattar att man faktiskt är tyst i en kyrka, eller i alla fall medans avslutningen håller på så behöver inte alla sitta och babbla.
Fröken Ingela hade gjort egna hälsningar till alla barnen och satt ihop med lite godis, hon är verkligen toppen...gillar henne starkt och är glad att vi får ha henne ett år till.

Hem sluka i sig tårta, ungarna stack ut och lekte. På kvällen drog vi in på stan och åt taco buffé och hade det bara mysigt.
När vi kom hem kl 20 var alla trötta och slitna efter dagen så det var bara att hoppa i säng. Mysig dag alla gånger!

Idag är det tvättstugan som gäller och ev åka iväg och köpa lite blommor till balkongen. Det blåser och regnet hänger i luften. Så vi får se va det blir av dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0