Fått lite MMS av Claes

Får dela med mig :-)En sjuk Emelie :-(

Hon höll stilen på förmiddagen men det var då det, hon fryser, ont i halsen, ont i huvudet och är toktrött, gnäller hela tiden och det brukar hon inte göra.

Nu så får vi iväg och handla upp halva apoteket, mmm skoj skoj

Jag är inte avis...inte alls...så klart inte...onej

Åh Claes ringde nyss och var i sitt absolut gladaste humör, han har haft möte nu och var på väg tillbaka till Nashville och ska hämta en resekamrat och sedan drar dom till Memphis och Elvis. Gissa vart han ska sova?
Hemma hos Elvis idiot till karl, två nätter dessutom, han satt och tokdiggade till just nämnda karl.

Nej då jag är inte avis, jag är hemma i Sundsvall i kylan...mmm det är mycket bättre :-)

Tur att jag älskar honom så himla mycket och att han kommer på onsdag igen!

Min puckade sambo *morr*

Är i självaste Amerikat just nu. Nu är han i Nachville och ska gå på hockey ikväll, sååå synd om honom stackars stackars :-)

I morgon eftermiddag efter möten och skit ska han hit.....


Jag själv ska åka och köpa lim *S*

Tisdag och onsdag

Det blev inte så många kort på tisdagen, jag hade fullt upp att hjälpa ungar av rullbandsliften. Vi fick ett bra tips av Claes kollega Fredrik så vi stack till Rödkullen, var även där Fredrik hjälpte oss med skidåkningen


Detta tog jag på måndagkvällen, från våran balkong

Kändis spoting, Arga snickaren minsan

Kjell-Åke och tjejerna fikar

Ända bilden jag fick av skidåkningen på tisdagen tyvärr

Bastun där barnens spenderade mest tid

Fredrik, våran skidhjälte

Sander, Kjell-Åke och brudarna kvällsfikar

Busan var med så klart


Skidvecka i Åre

Underbar vecka!
Tjejerna hade aldrig stått på ett par skidor innan vi åkte, måndagen åkte dom med sele men på tisdagen fick vi underbarhjälp av Claes kollega Fredrik, med hans hjälp så lärde sig tjejerna på 1 timme att åka själva.

Söndag 8 mars


På övervåningen bodde vi
Pulka åkning i närmsta skidbacke, 10 minuters promenad

Måndag 9 mars


Vaknar till en underbar morgon

Första gången med pjäxor, måste vila fötterna

Se upp  backen!

Väntar på sin tur

Knappliftar oss upp

Vila måste man

En underbar första dag, uppdatering om tisdagen kommer straxt

Nu åker vi...

Till Åre en vecka och jag är tillbaka den 15 mars igen. Försökte mobil blogga men det gick inte alls det.

Inga dumheter  nu när jag är borta :-)
Kram på alla!

Lite uppdatering

som ni alla vet så strulade ju pyjamaspartyt skapligt mycket i tisdags. På onsdag eftermiddag ringer tvillingarnas pappa med sååå dåligt samvete, han var helt 100 på att det var på onsdagen, så nu hade han två helt tok sura brudar som inte ansåg att pappa var mycket värd heller *S* Vi pratar en stund och lägger på, efter 5 minuter ringer det igen haha dom var jättesura, så han frågade om Ronja och Emelie fick följa med på Drakborgen och leka. Så dom stack iväg på eftermiddagen, var borta några timmar. Men när jag kollade va det kostade så är jag glad över att det inte var jag som missade, 90kr per unge..gah.

Funderar på om vi ska dumpa av våra tjejer hos dom när jag fyller år, det är motormässa som jag faktiskt ska vara så snäll och bjuda min käraste på...inte dåligt snällt när det är min födelsedag :-)

Igår kom ÄNTLIGEN Claes hem igen efter att ha varit borta en vecka, visste inte att jag hade saknat honom så mycket som jag visst hade gjort....för fy va det va skönt att ha honom hemma igen! Dessutom är vi barnlediga :-) Men vi ska packa och ha oss inför söndagens färd till Åre men bara underbart att ha honom skrotandes här hemma.

Min knasiga kusin

Hon står i början av inslaget, en blond sak som filmar
Knasiga Josse

Fy va besviken jag blir!

Eller det är väl egentligen värre för barnen men jag blir så jäkla irriterad.
Här har vi laddat i en vecka för att ha pyjamasparty, inbjudningskorten har blivit hämtade och eftersom det var dubbel kollat förra veckan tog jag det som självklart att dom skulle komma.
Kvart i tre kommer den yngsta deltagaren med hennes mamma dom skulle kolla lite hur allt skulle bli. Hon skulle komma vid 17 kolla på film och äta popcorn och sedan skulle jag gå ner med henne vid 19. Dom andra två tjejerna skulle enl våran inbjudan komma kl 16. Nu är kl 20.11 och dom har fortfarande inte kommit, inte nån av barnen.
Ingen hör av sig heller! Jag skiter i det men Ronja och Emelie var inte allt för impade.

Här har vi försökt, vi har bjudit hit folk och dom har kommit men inte har vi blivit bjudna tillbaka. Jag är inte sån som vill ha allt rättvist men nån måtta får det lov att vara!

*shyyyy* Hemlis...säg inget till Claes

Nu håller jag på att styra upp en kryssning med Cinderella med mina goa tjejkompisar som vägrar flytta dit jag flyttar :-) 22 maj är det tänkt, kollade på tåg nu för mig och brudarna 105kr ner för mig och brudarna, och 300 hem inte illa alls måste jag säga. Fast när jag i så fall kan köpa dom så är dom väl slut.

Men Claes vet inte om att han blir övergiven här hemma ett par dagar med hunden så ingen får säga nått :-)

Lite diverse så här på tisdagen

Ronja har varit hos tandhyginisten idag, hon hade så fina tänder så. Hon tog lite kort också för Ronjas framtänder sitter lite konstigt och hon ville kolla så det kom fler tänder sedan. Ska tillbaka om 1½år så får vi se då.

Hade lite dramatik på balkongen i morse också, medans jag pratar med Claes i telefon så ser jag ut på balkongen att det ligger en fågel på balkongräcket i snön och verkar inte helt frisk, ser att stjärten rör på sig och när jag öppnar balkongdörren så rör den lite på huvudet. När jag kollar igen efter en liten stund sitter den på golvet. Pratar med Soffan på msn och skäller på henne att hon bor så långt borta. Men efter en liten stund så sticker fågeln iaf så det var skönt. Jag verkligen hatar små djur så där...tycker det är apvidrigt.

Nu ska jag försöka få tummen ur att tok städa här hemma, som det ser ut så kommer Emma och Filippa ikväll på pyjamasparty. Jag har inte hört något och det är ingen hemma hos dom, men om dom inte kommer får Julia offra sig :-)


Saknar Claes, han är på väg till Frankrike just nu kommer hem på torsdagkväll *sakna sakna*

Usch och blä

Gud va trött och less jag är, tyvärr så går allt ut över barnen. Vet inte riktigt vad som irriterar mig men det är allt och inget känns det som. Det är väl all inre stress över att berätta för barnen, mycket som ska hända här fram över. Det ska bli kul att åka iväg till Åre, men nu känner jag verkligen bara för att få sova och åka på kryssning med Tant Malin, umgås lite med min sambo hade inte varit så dumt heller.

Nu ska jag verkligen se ut en helg då jag och Claes får komma iväg och göra nått! Håll i hatten mormor för ungarna kommer till dig då :-)

RSS 2.0