Hahaha Valdemar är inte klok på en fläck

Jag, Claes,Ronja och Emelie tog med oss hundarna till Vilsta igår för att bada dom. Busan älskar att springa efter bollar rakt ner i vattnet, Valle har vi aldrig haft med oss.
Vi släppte först Busan och hon röjde ner som en galning efter bollen, klart att Valdemar också ville med så vi släppte honom också. Busan jaga bollen och Valdemar jagade Busan, helt olika mål i livet alltså.
Han blev lite för på donnan så vi satte fast honom igen. När vi är på väg att gå hem så läggar han sig ner på frambenen och går in i lekläge, Claes håller honom och helt plötsligt tar han världens fart ner mot stranden, Claes får stopp på honom men kopplet har blivit knasigt så han ska rätta till, då ser Valdemar sin chans! Ett skutt och han är i vattnet, vi ropar på honom men näää han vill åt änderna. Han simmar i säkert en kvart, folk stod och kollade på honom hur han vände efter fåglarna hela tiden. Vi andra stod på strand och ropade efter honom, Emelie blev rädd och ringde dit mormor. Claes tar av sig till bara kalsongerna för att kunna hoppa i. Jag har springer tillbaka med Busan till stranden och hon börjar skälla på Valdemar och då helt plötsligt bryts hans fokusering på fåglarna och han börjar simma mot land igen.

Folket omkring måste ha haft rätt roligt åt hela situationen. Ett stort hundhuvud simmar efter några fåglar, två människor som ropar "Valle" och "Valdemar" för glatta livet. Tur att han kom tillbaka i alla fall.

Nu på morgonen åkte Claes till sthlm och blir kvar tills i morgon och vi ska dra ner på stan, kul när det regnar :-(

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha...vilken buse, skulle gärna velat se er stå där och ropa, tur att det gick bra iaf, emelie berättade om det igår, så ajg sa till henne att leonberger är superduktiga på att simma:)

Pussa tjejerna och hälsa övriga familjen:)

2009-05-11 @ 15:44:28
Postat av: classe

jag tror att valdemar är en slags fågelhund. He he. Jag skriver detta inlägg från mobilen. High tech va. Vad jag kan. Tur man har tangentbord på mobilen. Puss puss på er.

2009-05-11 @ 18:38:47
Postat av: SuzieQ

Du är utmanad i min blogg =)

2009-05-11 @ 23:32:55
URL: http://lucisen.blogg.se/
Postat av: pälsan

Hi,hi så det kan gå. Synd att man missade showen.

2009-05-12 @ 16:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0