Dra mig baklänges va längesedan....

Jag bloggade sist, massor har hänt.
Förra onsdagen lurade vi barnen, dom visste inte att mormor skulle komma så vi överraskade tjejerna med att hämta på förskola och skola. Dom blev verkligen superglada och det var himla skönt att dom äntligen fick träffas igen. På onsdagskvällen drog dom med mormor till Hobbyn där dom pysslade.



Torsdagen gick i slöhetens tecken, mormor lämnade och hämtade på skola/förskola och på kvällen var vi och tittade på brasan dom hade ordnat med här i området.

På fredagen stack jag och Claes iväg in till stan och bodde på hotell, man måste passa på när man har barnvakt. En riktig höjdare faktiskt. Vi var på bio och såg "Män som hatar kvinnor" superbra film!, efter det drog vi på Casinot och drack lite drinkar och tittade en snabbis på Arvingarna som spelade. Lite fylle mat måste man ha så vi sprang omkring som idioter för att hitta en pizzeria som höll öppet, efter 45 minuters vandring så hittade vi äntligen en...i samma hus hotellet låg.

På lördagen åt vi så klart en härlig hotellfrukost, sen kom mamma och hämtade oss. Vi hade letat som idioter efter en cykel till Emelie som hon skulle få utav mormor och morbror. Mamma hittade en i Härnösand så vi fick dra dit och hämta den jag och Claes, en supersnygg cykel med 3 växlar så gott som ny dessutom!


Söndagen hade vi kalas för Emelie, man får ha det en hel vecka innan om det är så att mormor är här! Hon fick en bok av Ronja, och en kamera av mig och Claes. Hon var supernöjd och tycker att livet leker!


Valdemar var med upp också med mormor, haha han är inte liten den lille mannen!


Nu ska jag ta och packa ihop här hemma, vi har fler överraskningar till tjejerna...vi drar till Eskilstuna idag och i morgon ska vi till Morbror Ronnie i våran vackra huvudstad!
Är borta tills på onsdag...men ni är vana vid dålig uppdatering nu för tiden!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Va härligt ni har haft det, kul att ni får lite tid för varann bara klart man ska passa på att njuta=)

Ni är så fina ihop du o gubben! All lycka till er!

Se nu blir jag sentimental oxå...haha

Hoppas ni får det skoj i Eskilstuna!

Kramisar

2009-05-08 @ 10:48:49
URL: http://www.nogg.se/pigglet
Postat av: Morsan å mormor

Ja vilken underbar vecka det var däruppe i kalla norr...S Helt fantastiskt bra gick ju allt också:) Ja cykeln var verkligen en fin present!

Men sjutton e ni redan här??

Kram å puss på er!

2009-05-10 @ 09:04:36
URL: http://fastmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0