Raka vägen mot helgen!

I morgon är det fredag och vi har gjort ännu en vecka, konstigt att vi redan är i mitten av januari. Februari kan vi hoppa över...nu vill vi bara åka till Åre och sen har vår och sommar!

Vilken skillnad det är på nya förskolan föresten, det är bara Emelie som börjar 8.30 dom har inte fått nån riktig ordning på det hela med måltiderna då alla äter i matsal även småisarna. Idag när vi kom så stod det en fröken och väntade på oss (nått konstigt finskt namn...men hon tillhör våran avdelning iaf). Emelie fick följa med till matsalen och äta lite mer frukost om hon ville. Alla som inte har sina ungar heltid inom barnomsorg vet hur otroligt griniga dom kan vara när det gäller tider. Det känns bara underbart, tokigt att det är sista terminen nu när det är så bra :-)

I morgon ska jag åka till Östersund och lämna barn, ska försöka åka så fort som möjligt när Ronja slutat. Claes fick presentkort på grejer han kunde välja i julklapp. Vi valde 3 rättersmiddag som blir hemkörd så det ska vi slafsa i oss i morgon! På lördag ska Claes på hockey hela dan så jag ska bara ligga och läsa och ha det lugnt och skönt.

Fram med dammsugaren!

Kommentarer
Postat av: Jenny

åhhh va jag ska ringa o störa dig på lördag hahahaha! Hoppas du får en toppen helg. Kramis

2009-01-15 @ 11:13:53
URL: http://www.nogg.se/pigglet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0